Dřív než jsem se probudil
ještě dřív než jsem se vůbec narodil
měl jsem příliš velvetových snů
než abych je všechny zapomněl
třeba jako dneska před sluncem
probuzení na hraně rozlámané tělo chléb
hudba jako povznášející křesadlo
aby mysl vychvístla ven alchemistka
dvě macaté dívky se mi válejí po posteli
po manželské postely plné střepů a růží
neukojitelná hráčka fantazie srší nápady
přerůstá přes kořeny mých tužeb a snů
přesto stále vnímám ty dvě obtloustlé dívky
víc než přelud jako štestí jež mne potká
a proto zemřu citem zkáznou krásou pohybu
vše se rozprostře uvidím jejich nahá těla
z pod květinových a azurových šatů mají tetování
jedna sukničku podvazku druhá malovanou notu a ptáky
vloudím se pod jednu z nich ta vyšpitne 'ano'
druhá se jí nenápadně vkrade pod ušaté ubrusy
všichni tři se zachumláme do sebe v mátohách
elektrizováni svými niternými prostory a doteky
saténové punčošky a bledě modré kozačky padají
na podlahu kde leží již dvoje krajkové kalhotky
obrovským prstem pronikám do té úsměvnější z nich
druhá leží na zádech rozkročmo chodidla ke stropům
Delatriel v pasážích meži božstvím a výkřiky rozmarýnů
oddechuje slabě a rozkošně a jazýčkem dráždí soukmenovkyni
ta na stříbrném podnose umírá rozkoší
vše se rozkřikne my se spojíme ve trojici dvě bohyně a titán
před rozmanité sténání a olysání tváří až po úplné splynutí
s hudbou sexuálního tance až na rozkvět naší Touhy
odkud pramení všechno chtění
naše rozmařilost naše slabosti
naše oněmnění před křídly jež jsou zlomená
pásovci hrdel a snů nejdelších vyznání
křiklavá pastva koberců pornografie
přetavená v poetrii a lyrické motivy
ty v krajkovém vzývání pochodují až na okraj básně
která vibrující v pulzující pupile mozku
zasáhne srdce a obrodí jeho čistotu
vše potom bude jako ránno v přírodě
jako projížďka jesenickými lesy
s milovanou ženou
pro kterou by jsi byl
schopen zemřít
tam
vzniká Harmonie. :-)