Anotace: ...
KONKLÁVE
Nad Mohérovými útesy
scházejí se jednou ročně
větry ze všech končin světa
aby si vybraly za svého krále
uragán nebo vánek.
se mi ju zamlouvá
23.08.2015 18:34:02 | Báček
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?