Borovice
Anotace: Pro můj oblíbený strom
Krásná dáma mezi stromy,
zdravá, kořeny má v hlouby v zemi.
Roky roste, léty sílí,
žije téměř bez potíží.
Krásou, stínem duši hladí,
lidé ji všude rádi mají.
Ať je léto nebo zima hřeje nás a obejímá.
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)