*
Nastal podzim a já vím,
že svobodná zas poletím.
Dotknu se oblak, dotknu se hor,
nechám vzplát v tepnách, v žilách vzdor.
Přeletím úbočí, přeletím řeky,
dosednu na mech voňavý, měkký.
Vpiji se do hlíny, splynu s jehličím,
šepotem neslyšným svou touhu vykřičím.
Obrodím se podhoubím, vykvetu vřesem,
snad hrdě pak zvolám: "Živote, zde jsem!"
*
Pěkné, znělé, inspirativní
27.10.2015 14:50:59 | Black Sardinian