Anotace: ..................
inhaluji podzim
těžkne mi v hrudi
je hutný
je vlhký
jako led studí
proniká do těla
sychravá infekce
jasná to příčina
že se mi nic nechce
a s dalším nádechem
i duše je zlomená
síla mne opouští
klesám na kolena
otráven vším
co kolem se děje
ve vzpomínkách vracím se
zpět do zeleně
mimo šeď
a mimo šero
toužím přenést
celé své tělo
neb do toho všeho
se rozmrholilo
snad jarem se vše změní
rozmrzelost už není
když světlo hřeje a svítí
říkáš si,jak krásné je žití
08.04.2016 08:15:44 | Danger
Ne, ne, nosítka ne, stačí doma více svítit, akorát, pak ten účet:-(,
ale zdraví, a dobrá nálada za to stojí :-)))
14.10.2015 16:58:47 | Jeněcovevzduchukrásného