Veverka
Anotace: Pro jedno milé zvířátko
Veverka čiperka
má ráda jadérka.
Listí šustí
tiše běží,spěchá
než nasněží.
Čiperná je,
čas neztrácí,
lesem si to peláší.
Ocásek jí pomáhá
s odvážnýma skokama.
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, GiovaniDaVinci
Komentáře (3)
Komentujících (3)