Noční poezie
Anotace: Zima je tu ve své kráse...
Nocí zní tóny evergreenu
měsíc si s hvězdami hraje
v heboučké mlze a kaolínu
co prostřela se do kraje
Krejzlíčky křehké z brokátů
z pavučin tóny chutnají slaně
nádhera vzácných karátů
s břehy splývá ve tmě odevzdaně
Les klidem noční krajinu sytí
v prvním stříbru se něžná krása skryla
ospalý stařec houpe se v síti
ozvěna skalní hroty obrousila
2009, Sidy
Přečteno 933x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, Kamil Princ, Jort, jitoush, básněnka, Julien, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)