nádherná atmosféra,úplně se mě dotkla a u nás to tedy skoro na březen chvilkama i vypadá :-)
01.12.2015 19:02:41 | střelkyně1
střelkyně, jsou to asi poslední teplé dny, ani bych se nezlobila, kdyby takto bylo celou zimu, snad jen na Vánoce se přimlouvám za trochu toho sněhu pro ta milá dítka.
01.12.2015 20:46:43 | carodejka