bohužel myslím že je to tak,je mi líto v tomto případě naší přírody a stačilo by kdyby všichni byli trošku ohleduplní.Včera jsem se dívala na komín souseda,který snad pálil gumy,nedalo se ani dýchat,jak kdyby nestačil těžký průmysl...
01.12.2015 18:47:11 | střelkyně1
střelkyně, u nás to je podobné, milá přítelkyně, všechen dým od sousedů nám jde do dvora, záleží, jak fouká vítr.Mávám ti a přeji hezký večer.
01.12.2015 20:44:28 | carodejka