Trochu ostrá pohoda
Anotace: vzpomínka na jeden jarní den
Sluníčko svítá
ráno mě vítá
snídaně v trávě
čeká mě dnes
Kafíčko piju
kocoura v lýtku rozšafného
zuby má ostré a drápky také
z důvodu zcela nejasného
připadám si jak kočičí dečka
k ukojení mouratého zmetka
Au,au...zas
Na komíně vyluzuje
ranní koncert kos
ostře zpívá svoji píseň
učil se jí dost
Půl hodiny vytrvale
zpívá stále
hrdlčka mu přizvukuje
své sonáty táhlé
Pauzu si dal,svou lásku hledal
zda mu ji nikdo nevyfouk
ujistil se,znovu zpívá
svou písničku rozvernou
Sedím stále,v kočičím sále
drápky mám v lýtku kocouří...
2.5.2005
Komentáře (1)
Komentujících (1)