Anotace: o novembri vo februári, no čo viac dodať?
Predposledný mesiac plynie
predposledný list zahynie
predposledný vtáčik vzlietne
rozsvieti sa miesto pietne
mesiac spojí dve jednotky
z predposledných Vianoc fotky
predposledný lúč roztápa
prvé vločky
a ja iba ticho tápam
čo pripravené v scenári
má posledný v kalendári?