Šťopka
Poslouchá vlastní chroupání jablka
Polyká
Jadérka s chutí hořkých mandlí
rozmělní čelistí
Bubák už dávno straší v hltanu
Jen šťopka odplivnutě letí do kouta
Surově skolí pavouka
a stává se smetím
Směje se smetáku
Tu vmetena v lopatu
zmateně válí sudy
Co s tebou?
Seschneš v nicotu
Staneš se částečkou půdy.