Jsem v lese
Jsem v lese
Jsem v lese, v lese jsem,
chodidlo za chodidlem
dopadá na měkkou zem.
Tykám si se srncem,
dívám se za jelenem,
objímám se se stromem.
Jsem v lese, v lese jsem,
se zlomeným srdcem,
jsem u prdele všem.
Však jeden přišel sem,
máme tu malý sněm,
co končí pod Muchovem.
Možná až rok s rokem
sejde se, též se sejdem
a zas všechno proberem.
Nezatíženi snem,
smířeni se životem,
budem vědět kam jdem.
Vědět, že do háje jdem.
Přečteno 733x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Julien
Komentáře (1)
Komentujících (1)