Slunce
Anotace: Pro sluníčko co dnes na mě hřálo
Na dlani nám život dává,
vidí všechno, i to co strádá.
Hladí každou rostlinu,
i v zahradě kopřivu.
Na slunci se hádě hřeje,
sněženka s ním pookřeje.
Pálí záda, sníh se ho bojí,
je nebezpečné když se zlobí.
Ruce jeho mocné jsou,
všude, všude dohlédnou.
Komentáře (0)