Anotace: Měla být delší, ale nit je krátká - a tak pracovní verze zavřela vrátka...
Měsíc a jinovatka, ta stříbrná látka a oko jehly zlaté přivřené a dojaté, jak nit je krátká zimních paprsků, navlečená sluncem s puncem rozbřesku...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?