Příroda
Příroda
Přírodo přírodo
máš krásné vlasy
z mraků a červánků
ze stromů řasy
Mrkají ve větru
koruny stromů
varují před bouří
volají domů!
Přírodo přírodo
i oči máš krásné
ty tůňky a jezera
člověk až žasne
Ač srdce bolavé
sebevíc mívám
do Duše přírody
ráda se dívám
Přečteno 603x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, AndreaM, bogen, Amonasr, Jin&Jang
Komentáře (8)
Komentujících (5)