Óda na květiny
Anotace: K Mezinárodnímu Dni Žen.
Óda na květiny
Vůně lilie, to je jak báseň,
v růžích se zas skví vášeň.
Každý, kdo okusí vůni těch květů,
zažije krásný den, ten nejkrásnější ze dnů,
který kdy směl zažít, který kdy zažil,
protože i když se sebevíc snažil,
nemohl nikdy zažít ten den,
který by byl tak krásný jako ten,
ve který si ke květům přivoněl.
Komentáře (0)