Ležím v hlíně a je mi zima
tma brouci a puch
potřebuju změnu a lepší klima
chce to světlo chce to vzduch
natáhnu vodičku
a pustím mízu
vystrčím hlavičku
opustím hlízu
rána jsou jak břitva
ale já fakt musím
bude to však bitva
v zemi se už dusím