Najednou
Roztaly ledovce,
voda uz sumi,
slunce si vzalo,
zpet svoji vladu.
Ryhy od snehu,
jdouci krajinou,
v jarnim svetle,
blednou.
Pryc s temi nezvyky,
jako s tim snehem,
Najednou.
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Lioness
Komentáře (0)