Řeka
řeka zná odpověď šeptá
vine se krajinou zvědavá
však nic se neptá
spěchá do moře
a cestou sebrala kamínky
už unáší je proud
oblázky jak staré vzpomínky
toužily obživnout
jen tak si procitnout
vytrhnout z těžiště
nač pořád čekat
a těšit se na příště!
oblázky odpluly
korytem do moře
a moje vzpomínky
tam v nebi nahoře
na noční obloze ..žijí
Přečteno 862x
Tipy 20
Poslední tipující: Kyška, Pamína, jitoush, knihomolka, Frr, bogen, Amonasr, Kubíno, Malá mořská víla, Jort, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)