Beltain
Anotace: ...čarodějnic slet..
Jasný,zářivý oheň
při keltském Beltainu
Valpružiny píseň
plodnosti,hledá ochranu
čarodějnic slet
filipojakubské noci
na koštěti vzlet
k branám boží moci
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, knihomolka, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)