Květen je tolik krásný přece,
vzpomínám na pana Seiferta,
jaro se v duši ti zavrtá,
ať už jsi v lesích či jdeš k řece.
Tak jako pták co ulét´ z klece,
chutná si svoji svobodu,
jaro má tisíc důvodů,
na tichou radost najít recept.
Stromy a tráva jsou tak svěží,
matnou zeleň bys hledal stěží,
všude kolem je záplava květin.
Všichni moc po pravé lásce žízní,
Příroda nás zahrnuje přízní,
však jsme její milované děti.
Moc pěkné.
Květen, to je záhada
červen si s námi pohrává
červenec plný sil
a srpen, co tu pro opozdilce zbyl...
23.05.2016 08:19:56 | JSJ
..to je náááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádhernééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé .-)) udělal jsi mi radost:-))
01.05.2016 12:49:21 | tvořilka
tvořilko, díky moc :-)
01.05.2016 13:02:56 | Jenda P.
...nemáš vůbez zač, básníku milý :_)
01.05.2016 13:11:34 | tvořilka