Šero
Anotace: sotva dovidím na papier:)
Na mesto ticho padá šero
ruka v ruke s dažďom
malý, krutý kúsok smútku
preberá sa v každom
šero, maják hladným sovám
ukáže na cestu
šero, berie miesto slovám
v očiach slnka klesnú.
Kým sa lampy na ulici
prázdnym svetlom zažnú
potom tma, len bez mesiaca
ukáže tvár vážnu
o oblohu sa s ňou delia
oceľové mraky
ako trezor niečo chránia
oceľové vtáky.
Komentáře (0)