Ze života hmyzu
Anotace: Každému připadne jasný úděl...člověku i hmyzu.
Sbírka:
Stručné verše
Až kudlanka sepne své perleťové dlaně
Až započne modlitbu trvající staletí
Pak možná splní se její sen
A ona k nebi vyletí
I brouk skládá krovky a očekává zvuky
A doufá v posvěcenou půdu
A modlí se jak blázen sám
Však nikdo nevyhne se Smrti pudu
Tak v tomto světě lítém
Smrt zove se Biolitem
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Mácha
Komentáře (1)
Komentujících (1)