Vysoko mezi oblaky
sleduješ, jak krouží ptáci.
Obratně a s lehkostí
bez zbytečných starostí.
Vysoko mezi oblaky
sleduješ, jak krouží ptáci.
Svobodní a bez pout,
mohou si jen nebem plout.
V srdci píseň, letí výš
zlatavému kolu vstříc.
Sleduješ a hledíš jen,
bez křídel jsi uzemněn.