Půlnoční
Anotace: Zase jeden noční nápad, uvidíme, jak se bude líbit... Mám chuť ho smazat už teď.:o) Takže prosím o komentáře (jestli mám nebo nemám:o))
Ruce mám za hlavou
náladu toulavou
a chvíli zdlouhavou
- dívám se na nebe
Jak střepy (bez štěstí)
po cizím neštěstí
vyskočí (z pověstí?)
- hromady hvězd
Měsíc, pán zářný
je jejich strážný
s výrazem vážným
- hlídá je
Mraky, ty plynou
po hvězdách hynou
zábavu jinou
- nemaje
Ruce mám za hlavou
náladu toulavou
a chvíli zdlouhavou
- svítá...
Komentáře (5)
Komentujících (5)