Anotace: Krása vesmíru
Magická záře měsíce,
hvězdiček na obloze tisíce.
Rotující planety zdobí Sluneční soustavu,
ovládají pozornost lidského davu.
Krása vesmíru mě strašně fascinuje,
nevěřím, že konec ani začátek neexistuje.
Všechno v něm je tak dokonalé,
škoda, že žijeme jen v prostoru malém.
Usedni vesmíru na lem
dál se dívej světaznale.
Neměj strach, nežijem v hale.
15.06.2016 16:44:58 | Špáďa