Anotace: Psala jsem úvahu o Literu, bohužel mi to Liter nevzal. A tak aspoň něco Vám všem, pro potěšení.
Sbírka: Z mého života.
Až se jaro vrátí ó to bude ráj, zpívá se v jedné lidové písničce, která se mi vždy na konci zimy připomene a já si ji i ráda zazpívám, Sokoličko...:)
Lorraine máš pravdu, bledulky jsou křehoučké, ale silné. Proto jsou tak vzácné, jako my ženy...:>
A pro G.P. Fialky jsou mé nejoblíbenější, Fialkové a voňavé...Jarní nádhera.
14.02.2007 13:26:00 | Verule
Líbí se mi víc 1. sloka, a celkově se mi asi líbí víc, než ta o louce... každopádně jsi mi rozkvetla nedělní večer ;-)
11.02.2007 20:12:00 | Levandule
ja uz citim jaro, i kdyz venku je zima :(( uz aby bylo zase tak krasne jako v te tvoji basnicce :))
11.02.2007 16:43:00 | nonick
Taky miluji tyto poslíčky jara. Když je ale vidím svázané u různých prodejců, tak si říkám, že ač tak křehké, jsou silné na bitvu s mrazem, ale s člověkem...
10.02.2007 22:59:00 | Lorraine