V koruně stromu
Jen pár metrů pod hladinou nebeské modři,
obklopen bílými koráby, plujícími za obzor, co se zdál tak daleko...
Pod hladinou, tak blízko tenké hranici, kde se střídá s prostorem,
jež je prozařován sluncem a měsícem.
Visím jen ve vlastním vědomí,
vysoko nad údolím, potaženým smrkovým sametem,
tvarovaným potoky a dovádějícím s větrem...
Myšlenka nenápadně pronikajíc mocí myslí...
Ovládla mé tělo a sním veškeré mé smysli...
....................................................................
Krátký odraz a splynutí s hejnem zrovna odlétajících ptáků,
proud větru nadlehčujíc moji schránku.
Už nechci otočit další stránku...
Přečteno 618x
Tipy 14
Poslední tipující: vodnař, ZZuzkAA, Jeněcovevzduchukrásného, Majrenka, hanele m., tato22, Frr, zdenka
Komentáře (6)
Komentujících (5)