Anotace: Trošku fantazie...
Čas utíkal, utrhával se
jak listy z kalendáře
a to ještě neskončil den,
nebe se utrhávalo a každou
kapkou krve barvilo
svou unavenou modrou tvař.
Stále více nebe krvácelo,
pak už jen zavřelo oči
a upadlo do bezvědomí
zatímco měsíc prosvěcoval
a do rána léčil
jeho ranky.
Úsvit . .