Anotace: momentka
Tiše bzučí včely v lípách
v letním horku ospalém
sladce tetelí se vzduch
Ve stínu čekám
až vláček oznámí,
ten kterým přijedou
můj syn a můj muž
Sbírám pár květů do čaje
z větve, co mě skrývá
už slyším „Din-din“
a dítko mi z okna
natěšeně kývá
din din.. din din din...dím, že i za větví tě uvidí..
21.07.2016 13:16:13 | J's ..
porad lepsi kdyz zeleznicnemu prejezdu rika "din din" nez kdyz mel tendenci to nazyvat "minda" :-)
21.07.2016 14:58:07 | Romana Šamanka Ladyloba