Poslední píseň
Anotace: Další již nezazpívá...
Otevřeným oknem k ránu
Poslouchal jsem zpívat vránu
Pěla své písně černým zobanem
Zpívala o vodě a o slunci
O větru a o noci
I o cizích písních zpívala
Poté zazněl hlučný výstřel
Tupá rána mrtvé hmoty
A píseň utichla
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (2)