Uprostřed břehů
Voda teče uprostřed břehů..
zkalené prameny-obarvené vlasy
..a hladí kameny-hleď na tu něhu,
od slunce pálení svým tělem hasí.
I na ni ale slunce svítí,
a tím svým žárem zve ji k sobě.
Aniž by chtěla,tak musí jíti.
Brzy se vrátí na deštník(třeba zrovna Tobě.)
Komentáře (3)
Komentujících (3)