Vnímáš život všemi smysly. Bsnička se tváří jako náhodné balkónové zamyšlení a přitom je tak hluboká, plná lásky a citu, říká, že bychom si měli uvědomovat všechny krásy a radosti života. Smekám. Tvoje láska se dotkla i mě. Je to jako bumerang. Co vysíláme do okolí, to se nám vrátí. Moc hezké. Krásný den. :-)
04.09.2016 10:01:54 | Iva Husárková