Babí léto
Anotace: ...krásné a slunečné..
Babí léto dovaří
v plodech sladkou štávu
a schopnému sadaři
přidá k chuti barvu
pivní fest a vinobraní
plní mokem džbánky
od sběru po ochutnání
léčí v duši ranky
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, zdenka, jitka.svobodova, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)