♫♫♫
životem zrozený
k věčnému boji
tvrdosti a touze
vytrvat
prokletý
k nebezpečné hře
urvat a ukořistit
kus světa
s tajným
pramenem síly
a vůlí k moci
nemyslí,že ho spasí
vymyšlené dobro
hraje podivnou hru
se životem a smrtí
zlověstným bohem
co necitelný
zraňuje a drtí
stojí tváří v tvář
věčné své prohře
a návratu ke kořenům
v rituálech
znovuzrození