Růžové, něžné
malinko se červenají
růžičky křehké
letním večerem zavoní
do očí a do duše
vstříc slunci vítají rána
celé léto keř kvete
u našich dveří dlí krása...
Konečně se vody řinou
i na ty růže vadnoucí
s kapkami už nezahynou
navždy budou kvetoucí :-)
03.10.2016 19:39:24 | nepřihlášený komentátor
kapko,kapko, šípková báseň tvá je růžová .
14.09.2016 18:34:46 | klaun