Anotace: I obyčejný oheň,dokáže zaplápolat v duších víc jak tisíc fakulí...
Ach to nadherné..
22.09.2016 12:36:02 | Tvořilka Lenka
Tohle se mi moc líbí... v magickém lese za vlahé noci, plápolal oheň obrovské moci... zní to jako zaklínadlo... nádherné představy jsi ve mně vyvolal... fascinace ohněm přetrvává. Potěšil jsi mě. Děkuji. Krásný den. :-)
20.09.2016 05:04:46 | Iva Husárková
Velmi mne těší, že alespoň touto formou jste se mohly také zahřát u našeho ohně :-) a děkuji :-)
20.09.2016 09:55:27 | Alter-Ego