Nedokončená
Anotace: Některé věci by měly zůstat neúplné...
Posvátný háj byl plný různých mladých slečen
Mezi nimi faun napůl z kůže svlečen
Posvátný háj kvílí kalužemi krve
Z oblak září Luna dnes jako prve
Náhrobní kámen chystají mu starci
Nad stromy krouží nenasytní dravci
Náhrobní kámen a na něm vytesaná slova
Ohnivá slza a bolest Václavova
Zarmoucená země pod kopci poklad skrývá
Písně dávné, jež dlouho nezazpívá
Zarmoucená země, kolébka našich dědů
Usíná tam, kde víra děsí vědu
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)