Zvláštní, že jsem na Literu už tak dlouho a nemám pocit že bych někdy četla nějaké ďábelské dílo.. Každopádně moc povedené!
21.09.2016 09:50:33 | Lioness
Hezky jsi mě roztřás zimou, ale nakonec zahřál lihovinou, jsem spokojená. Krásný den. :-)
21.09.2016 04:34:17 | Iva Husárková
Koukám, že jsi hodně ranní ptáče. Kam tak brzy po ránu a nebo pozdě večer spát?
21.09.2016 10:52:52 | Ďábel sám
Jsem nespavec, tak vstanu a jdu do práce (doma nemám pc), než bych měla vykoukat díru do zdi a na lednici mám veselou magnetku - bez lahváče ranní ptáče vůbec nikam nedoskáče... čímž neříkám, že jsem alkáč, jen to, že jsem - podle toho, zda vstanu již pozdě včera - večerní ptáče - či překlopením půlnoci časně dnes - ranní ptáče... Ty, Ďáble... snad je to trochu srozumitelné. Děkuji. :-)
21.09.2016 12:02:26 | Iva Husárková