~~~~~~~
Po deštivé noci
se ráno do mlhy zahalí
ty stromy naproti,
lavičky v parku
těžko bychom hledali,
slunce je ještě v peřinách?
Asi mu nastavím budíka
rozezním kostelní zvon...
mlžná peřina se ztrácí
slunce se odkopalo?Ano,tak.
Hned je všude živo a shon.
***
Stromy se protáhnou,
asi cvičí
ale ne,to jen vítr v listí fičí.
Pak slunce na pastvu
vyžene své bílé beránky,
večer je zažene až za červánky.
A vítr?Co ten dělá?
Ten mokré mraky hledá?
Ne,jen pomáhá slunci zahnat
do ohrádky
ty nebeské beránky zpátky.
~~~
A žádné třesky,plesky,
hromy,blesky
zase bude chvíli
podzimně
hezky.
~~~~~
Je to moc milé... odkopané slunce... fotka bezvadná, taky mě rozesmála. Děkuji. Krásný den, Květko. :-)
22.09.2016 06:10:07 | Iva Husárková
Uctivá poklona, madam. Jednak jednak moc pěkné dílko, a jednak moc pěkná fotka roztáhla mi pusu od ucha k uchu.
21.09.2016 23:03:50 | klaun