Kapky
Na hladině odlesku
zatančí sbor kapek
v náručí potlesku
vmalují stopy tlapek
skladbou smutných ovací
rozdají ploše ladnost
a hřejivou dotací
vyženou z duše chladnost
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)