Anotace: Starší báseň (12.12.2014), sbírám šutry všeho druhu, asi se mi nikdo nebude divit, že jantar mám ze všech kamenů nejraději.
též jsem hledač - šutrosběrač :-)
11.10.2016 09:52:08 | hledač
To Vás obdivuji, já bych v tom surovém stavu nepoznala asi nic :)
11.10.2016 19:02:05 | kejtyyy
ale ono to není tak složité :-)
11.10.2016 19:16:01 | hledač
Také příležitostně sbírám minerály, mám menší sbírku kamínků, které jsem většinou sám nacházel... Jantar jsem tedy ještě nenašel, i když v Polsku na pobřeží Baltu jsme ho hledali... Naposled mám acháty a jaspis z Maroka, kde jsem jich několik pěkných sbíral, ty mám asi nejradši a pak vltavín z jižních Čech. Hezká básnička :-)
03.10.2016 09:47:00 | Jenda P.
Jantar je velmi zvláštní, pryskyřice z pravěkých borovic. Mám v práci na stole pár kamínků pro radost, ametyst, jaspis, achát, nejvíc mě poutá hematit a při sobě nosím křišťál. Moc hezké. Ať Ti přinesou štěstí. :-)
02.10.2016 11:29:51 | Iva Husárková