Anotace: Skleněný svět na sněžném moři drahokam slunce se konečně zaskvěl v mrazivé modři Z krystalů vět...
Skleněný svět
na sněžném moři
drahokam slunce
se konečně zaskvěl
v mrazivé modři
Z krystalů větví
vykouzlil brusič mráz
nejčistší listy a květy
Slunce jim s námahou vdechuje život