Hortobágy tó
Nymphoides peltata už v létě
odkvetla, žluť vzala za své v mlze
rozlitých vod kolem Tisy, zve tě
klokotáním ptačím vzduch veskrze
nabitý, prosáklý křídel šumem
kam bys šel a s kým? Zůstaň stát chvíli
nechtěj pořád být individuem
hledajícím včerejší den bílý
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Alisa 16, Amonasr
Komentáře (0)