vlaštovky z Emirátů

vlaštovky z Emirátů

Anotace: Podzim schovaný pod zimou Pod studenou zimní peřinou Podzim zimou léto straší Šálou z větru listí...

Podzim schovaný pod zimou
Pod studenou zimní peřinou
Podzim zimou léto straší
Šálou z větru listí plaší



Podzim už se ráno
zimně tváří
ignoruje co je psáno
v kalendáři



Sněhobílý déšť proletěl
se po dvoře
smích i s ptáky odletěl
za sluníčkem za mořem



zima v podzim už se trapně vkrádá
podzimovi krade léto, slunce, kamaráda

uvařený čaj z máty
a citron vsáklý do medu
depka utahuje dráty
a vločky kloužou po ledu

Z plavek rovnou do kabátů
vlaštovky je vzaly k Emirátům

Výsledek obrázku pro vlaštovka

Autor Akyš, 05.10.2016
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel