Český ráj
Anotace: Báseň o velice krásném a malebném kraji :)
U zříceniny hradu Trosky
z věží Baby a Panny
dohlédnu do krajiny polský
do Ráje nepůjdeme sami
Ty vysoké Prachovské skály
z nichž se jemný písek drolí
horolezce ke zdolání lákaly
pád ze skal velmi bolí
Procházím se v hradu Kost
skryt však v údolí hlubokém
výletu po Ráji mám dost
Příště vyhnu se mu obloukem
Přečteno 625x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)