Sněhulák
Na koberci z lesklých vloček
v bílý kabát oděný
hlídá stráň i letopočet
paní zimou stavěný
sněhuláček u cesty
strážce chladu nad krajem
uplácaný pro štěstí
lidem všem
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, adaj, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)