Třpytíce se v slunci jasu,
z okraje střechy si visí,
oko spatří tuhle krásu,
rampouch sluncem slzu křísí.
Varhany jich více tvoří,
hlásku ale nevydají,
na jaře je slunce zboří,
do potůčků se přidají.
Mám výplatní den, ale musela jsem se na chvilinku přihlásit, děkuji, děkuji, děkuji, je pro mne, je krásná a já mám rampouchy ráda, přidám jednu malou, haiku...
Rampouchy tají
slzy z ledu kanou jim
jaro už zpívá
11.11.2016 07:49:12 | Philogyny1