Zima
Anotace: Ten bílý nesmysl padající z nebe věští pohromu a kluzké silnice. D1 je toho důkazem.
Objímala jsi mě po dlouhé hodiny
Ještě déle jsi mě držela
Za vlasy, vousy, ruce
Dostala ses do mé lebeční spodiny
Mám tě plnou hlavu i žíly
Pluješ mojí myslí
Jako koráb nebem sám
Vysáváš ze mě všechny síly
Jsi se mnou, ač tě odháním
Dereš se mi pod kabát
Do kůže se mi zakusuješ
Těžko se ti ubráním
Prsty mi krutě lámeš
Jako jehly bodáš
Jako plameny pálíš
Zimo, již mě netěš
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Philogyny1, Fany, Cyrda, Iva Husárková, Geromero
Komentáře (0)